Prefabrik Evler
Prefabrik Yapılar
Konteyner
Kabinler
Çelik Yapı & Hangarlar
Montaj & Demontaj

Güvenlik Kabinlerinde Hızlı ve Uygun Modüler Yapı Çözümleri

18 August 2017, Friday 09:15

Kabinler, günlük hayatta birçok alanda karşımıza çıkmaktadır. Güvenlik kulübeleri ya da bekçiler için dışarıya konan yapılar kabinlere en iyi örnektir. Kabin, kendi içerisinde çeşitlere ayrılan bir prefabrik yapıdır. Kısa sürede montajı yapılan ve her prefabrik yapı gibi fabrikalarda üretilen parçalarla hazırlanan kabin modellerinin kullanım alanları son derece gelişmiştir. Kabinler 4 tarafı kapalı ve camlı olan yapılardır. Etrafının kapalı olması dışarıda çalışan kişiler için ideal olduğunun kanıtı niteliğindedir. Artık her alanda karşımıza çıkan kabinler hem uygun maliyetli hem de son derece kullanışlı yapılardır.

Kabin çeşitleri nelerdir?

Kabinlerin kullanım alanları son derece çeşitlidir. Bu sebeple kendi içerisinde çeşitlere ayrılan panel kabinler, güvenlik için dışarıda bekleme sorunda kalan bekçiler idealdir. Panel kabin modellerinin tercih edilmesinin başlıca sebebi fiyatlarının uygun olmasıdır. Fiyatlar panel kabinin boyutuna göre değişiklik gösterecektir. Bu tarz kabin modelleri hem korunaklı hem de sağlamdır. Kış aylarında yağmurdan ve soğuktan kolay kolay etkilenmeyen kabinler. Dışarıda beklemek zorunda kalan işçiler için en ideal seçeneklerden bir tanesidir. Bu tarz panel kabin modellerinin bir diğer önemli avantajı ise kolayca taşınabilmesidir. Yani kabin bir yerden bir yere kolaylıkla taşınabilecek ve istenilen alanda konumlandırılacaktır.

Kabinlerin kullanım alanları

Kabinlerin kullanım alanları son derece çeşitlidir. Özel bölmeleri, camları ve sağlamlığı ile ön planda olan kabinler toza, yağmura ve güneşin zararlı ışınlarına karşı dayanıklı olarak tasarlanmıştır. Kabinler en çok güvenlik kabini olarak kullanılsa da portatif duş ve Wc olarak da kullanılabilmektedir. Boyutları kabinin nerede kullanılacağına bağlı olarak değişiklik gösterecektir. Yıkanabilir özelliğe sahip olan panel kabinler kirlendiklerinde kolaylıkla temizlenebilecektir. Tek kişilik olan kabinlerin yanı sıra daha geniş olan kabin modellerinin tercih edilmesi de mümkündür. Dışarıda kullanılan bu yapılar her türlü kullanım alanı için uygundur ve uzun yıllar zarar görmeden kullanılabilecektir.