Prefabrik Evler
Prefabrik Yapılar
Konteyner
Kabinler
Çelik Yapı & Hangarlar
Montaj & Demontaj

Prefabrik Evler Ortalama Kaç Gün İçerisinde Teslim Edilir?

15 February 2019, Friday 11:15

Prefabrik Evler Ortalama Kaç Gün İçerisinde Teslim Edilir?

Prefabrik ev yaptırmak istorsunuz ancak, prefabrik evler ortalama kaç gün içerisinde teslim edilir merak mı ediyorsunuz.

Prefabrik evler kaç gün içerisinde teslim edilir, ortalama olarak 100 m2 tek katlı bir prefabrik binanın tek katlı prefabrik evler,

Üretim durumuna göre iki gün ile on beş gün içerisinde prefabrik evin imalat işlemi tamamlanmaktadır. İmalatı tamamlanan prefabrik evler sevkiyata hazır hale getirilmektedir. Sevkiyat ve zemin betonunu şirkete teslim edilmektedirler. Prefabrik evlerin montaj işlemleri ise, 5 ile 7 gün içerisinde tamamlanmaktadır. Evlerin teslim süreleri değişiklik gösterebilmektedir. Bunun nedeni ise hazırlık aşamalarının zaman alıyor olmasıdır. Prefabrik evlerin yapılması için yapılan temel atılma işlemi, zeminin hazırlanması ve temel atılması olarak yapılmaktadır. bu iki işlem toplam da üç ya da dört gün sürmektedir. Prefabrik evlerin modüler parçalarının üretim işlemi beş ya da dokuz gün arasında sürmektedir. Prefabrik evlerin modüler parçalarının üretim süresi firmanın kapasitesi ile doğru orantılı olarak değişmektedir. Evin çelik iskeletinin oluşması işlemi bir ya da iki gün içerisinde tamamlanabilmektedir. Prefabrik evin duvarlarının monte edilme işlemi bir gün içerisinde tamamlanmaktadır.  Prefabrik evin tavanının yapılması bir ya da iki gün sürmektedir. Prefabrik evin tamamlanma işlemi olan kapı ve pencere gibi eşyaların takılma işlemi evin bitirildiği gün hemen takılarak, bitirilmektedir. Bu süreyi belirleyen başka etmenlerde bulunmaktadır. Evin başlanabilmesi için ilk olarak yasal izinler ve gerekli belgelerin alınması gerekmektedir. Prefabrik ev için zeminin hazırlanma süresi evin yapım süresini etkilemektedir. Prefabrik evin yapılacağı alan evin yapımını etkilemektedir. Evin yapım süresini usta kalitesi de etkilemektedir. Tecrübeli usta evinizi çok daha kısa sürede tamamlayarak teslim eder. Kullanılan malzeme kalitesi monte işleminin kısa sürmesi için önemli bir yer tutmaktadır. Kullanılan teknoloji ve ekipmanların tam olması teslim süresini kısaltmaktadır. Prefabrik evin büyüklüğü teslim süresini etkilemektedir. Prefabrik evin istenilen kat sayısı da prefabrik evin teslim süresinde değişikliğe neden olmaktadır.

Prefabrik evler ortalama kaç gün içerisinde teslim edilir, sorusunun cevabı değişiklik göstermektedir.