Prefabrik Evler
Prefabrik Yapılar
Konteyner
Kabinler
Çelik Yapı & Hangarlar
Montaj & Demontaj

Şantiyelerde Konteyner Çözümleri

18 August 2017, Friday 09:20

İnşaat alanlarının olmazsa olmazı olan ve çalışanların günlük yaşamlarını idame ettirebilmeleri için tasarlanan şantiye konteyneri modelleri, her ihtiyaca yönelik hizmet edebilmesi için üretilmektedir. Böylece hem çalışanlar için konforlu bir yaşam alanı hem de inşaat şirketleri için kaliteli ve ekonomik çözüm ortağı olmaktadır.

Kolay kurulum ve hızlı çözüm

İnşaat sektöründe oldukça fazla kullanılan ve tercih edilen şantiye konteyneri, pek çok avantaj sağlamaktadır. Kullanılacağı sahaya göre farklı yapılardaki prefabrik konteynerlar, kullanım amacına uygun şekilde seçilerek ve düzenlenerek kurulmaktadır. Bu sayede belirli süreli proje çalışmalarında, en pratik ve ekonomik çözüm olarak ideal çözüm olmaktadır. Elbette farklı kullanım amaçları bulunmaktadır. Buna istinaden de uygunluğuna göre şantiye konteyneri seçenekleri sunulmaktadır. Ofis, yatakhane, yemekhane için kullanılabilecek şantiye konteyneri modelleri proje başlangıcında personel ihtiyacını karşılamak için kurulup, proje bitiminde de farklı bir yere rahatlıkla taşınabilmektedir. Peki, kullanım alanlarına göre şantiye konteynerleri nelerdir?

En fazla kullanılan şantiye konteynerleri

Tamamen proje alanlarının uygunluğuna ve aynı zamanda proje çalışanlarının ihtiyaçlarına yönelik birleştirilerek oluşturulan şantiye konteyneri işçi kampları, çalışma ofisleri, yemekhane, yatakhane, tuvalet ve duş konteyneri şeklinde oldukça fazla alternatife sahiptir. Bu seçenekler projelerde temel ihtiyaçların karşılanabilmesi için en sık kullanılan şantiye konteynerleri olmaktadır. Genellikle 5 cm. panel duvar ve 12.5 çatı paneli kullanılarak yüksek ısı ve ses izolasyonu sağlanmaktadır. Elbette metre kare ölçüsü ise talebe ve ihtiyaca göre değişkenlik gösterebilmektedir.

Oldukça kısa sürede kurulumu yapılabilen şantiye konteyneri çeşitleri sayesinde, projelerde çalışanların günlük hayatlarını sorunsuz şekilde devam ettirebilmeleri sağlanmaktadır. Hatta tek katlı prefabrik konteyner seçeneği yeterli olmayan kalabalık çalışma sahalarında, ihtiyaca göre iki ya da üç katlı birleşimli şantiye konteyneri alternatifi de bulunmaktadır. Bu sayede ekonomik, kaliteli ve pratik şekilde çözüm elde edilmektedir. Tüm alternatifler, inşaat firmalarının talebine en uygun çözümü sunmak için kullanılmaktadır. Böylelikle kaliteli hizmet anlayışının sürekliliği ve müşteri memnuniyeti de sağlanmaktadır.