Prefabrik Evler
Prefabrik Yapılar
Konteyner
Kabinler
Çelik Yapı & Hangarlar
Montaj & Demontaj

Tek Katlı Prefabrik Evler Hakkında

15 February 2019, Friday 10:45

Tek Katlı Prefabrik Evler Hakkında

Şehrin kalabalık atmosferi içerisinde bulunan çok katlı binaların arasında bir yaşam sürdürmek, bahçesi ya da temiz havayı doyasıya hissedeceğiniz kullanışlı bir balkonu bile olmayan apartman dairelerinde kısıtlı şartlarda yaşam sürdürmek son dönemlerde insanlar için yorucu gelmeye başlamıştır. Bu nedenle insanlar daha konforlu, kullanışlı ve kendilerine ait tek katlı prefabrik ev içerisinde yaşamayı daha cazip görmektedir.

Kendinize özel bir dünyaya araladığınız kapı olan tek katlı prefabrik ev, dış cephe görünümünden iç kısmın dizaynına kadar, oda büyüklüğü ve bahçe planlaması gibi eve dair her detayı sizin belirleyebildiğiniz bir yapılanma şansı sunmaktadır. İnsanların son yıllarda en fazla ihtiyaç duyduğu sakin koşullarda güvenli bir yaşam alanına sahip olma fikrini kusursuzca karşılayan tek katlı prefabrik ev seçeneği, size ait özel arsanızda, doğayı yanı başınızda hissedeceğiniz bahçe, balkon ya da teras gibi ferahlığı evinize taşıyacak alan imkanını sağlamaktadır. 

Prefabrik ev fiyatları için sitemize göz atabilirsiniz!

Müstakil bir bahçe evi hayali kuranlar için maliyet bakımından ucuz prefabrik evler, kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Betonarme yapıya sahip bir apartman dairesi ya da müstakil ev için ödemek zorunda olacağınız miktarın çok daha düşük oranıyla sahip olacağınız tek katlı prefabrik ev, hayal ettiğiniz evi sizin belirleyeceğiniz mimari görünüme göre tasarlayabilme imkanını sağlıyor. A’dan z’ye her detayına sizin karar verebileceğiniz ve çatı kaplamasından, dış cephe boya rengine kadar, oda dizaynı ve sayısı gibi durumları tercihinize sunan tek katlı prefabrik ev, daha sonraki süreçlerde alanı büyütme ya da planı değiştirme fırsatını da sunmaktadır. Yaşam alanlarımız olan ev seçimlerimizde olduğu gibi tek katlı prefabrik yapı anlayışı; ofis mimarisi ya da çeşitli iş alanları için bina yapılanmalarında da tercih edilebilmektedir.

Dubleks prefabrik ev fiyatlarını incelemek için linke tıklayabilirsiniz.

Estetik Tasarımı ile İçinizi Açacak: Tek Katlı Prefabrik Ev Modelleri

Düz bir zemin üzerine beton döküldükten sonra monte edilen prefabrik tek katlı evlerin, küçük ve minimal tarzda bir yaşam hayal edenler için 40 m²’den başlayan alan genişliği, daha büyük bir ev planlaması hayal edenler için 160 m²’ye kadar artmaktadır. Her ihtiyaca yönelik tasarıma sahip tek katlı prefabrik ev, sizin istediğiniz alan büyüklüğüne göre inşa edilmektedir.

Dış görünümü ile şık ve modern bir mimari yapısı olduğu gibi sizin zevkinize göre daha farklı stillerde tasarımlar ortaya çıkarılabilmektedir. Betonarme ve çok katlı büyük binalara göre sahip olduğu daha estetik görünümüyle içinizi açacak tek katlı prefabrik ev tasarımı, kendinize ait arazinizde uygun gördüğünüz alan için bahçe teması yaratmanıza da olanak sağlamaktadır. Şehir hayatının size zorunlu kıldığı büyük binalar arasında doğaya dokunamadan yaşamak, prefabrik ev projeleri ile son buluyor.

Özel tasarım prefabrik evler için linke tıklayabilirsiniz.

Müstakil Ev Hayalinizi Gerçeğe Çevirin: Maliyeti Ucuz Tek Katlı Prefabrik Evler

Prefabrik ev tek katlı seçenekleri; hemen hemen herkesin hayal ettiği sakinliği, evin sadece size özel olmasının hissettirdiği rahatlığı, mimari yapısının müstakil olması nedeniyle daha konforlu alan yaratması, bahçe ve teras seçeneği ile doğa içerisinde dinlenilebilecek ferah alanlara sahip olması gibi fark yaratan özellikleri; maliyet bakımından çok uyguna sağlamaktadır.

Tasarımı ve kullanışlı özellikleriyle fark yaratan tek katlı prefabrik ev seçeneği, betonarme müstakil bir eve sahip olmanız gereken bütçeden çok daha az oranda maliyet gerektirmektedir. Mimari tasarımındaki estetik görünümü ile farklı bir hava yaratan tek katlı prefabrik ev; kaliteli malzeme kullanımı, sağlam montaj ve kurulumu sayesinde, doğal afet gibi risk durumlarına karşı çok pahalı maliyete sahip betonarme binalara göre çok daha fazla dayanıklılık göstermektedir.

Konteyner ev seçeneklerini incelemek için linke tıklayabilirsiniz.